Despre noi

Suntem o companie romanească de transport din Constanța, în apropierea Portului Constanța. Ne-am conceput această afacere din dorința de a-ți oferi o calitate ireproșabilă și pentru a reuși în timp să ne dezvoltăm împreună.

 Afacerea noastră se învârte în jurul tău. Ne inspiră furnizarea serviciilor de calitate și construim în timp relații puternice și constante.

 Cele mai bune valori ale noastre sunt încrederea ta în noi, dăruirea și implicarea noastră pentru un transport perfect realizat, și dorința noastră de a vă depăsi asteptările.

 Flexibilitatea este unul dintre cele mai mari atuuri ale noastre, ne concentrăm pe oameni, inovație, servicii, construind o moștenire prin personalul dedicat de asistentă, și șoferii noștri profesioniști cu experiență îndelungată. 

 Suntem o echipă excelentă, tanără și motivată, și vă vom evalua nevoile operaționale și logistice pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună soluție personalizată la prețuri competitive

OLGUN SPEDITION SRL

Afacerea noastră se învârte în jurul tău. Pentru că tu ești cel mai important pentru noi, venim în întâmpinarea ta cu cele mai bune oferte personalizate în funcție de planurile tale, și cu garanția că la final vei fi mulțumit.

SC OLGUN SPEDITION SRL

Constanța, Medgidia, Str. Griviței, nr.40, Camera 1

RO39416670     J13/1468/2018

OLGUN SPEDITION – Toate drepturile rezervate.

Website Configured by Allhost